KNBF VED NORSKE SJØ INNGÅR NYTT SAMARBEID

  • Legg til dine foreninger, se i kartet hvem som tilhører samme forening som deg
  • Be om hjelp fra andre Seaber-brukere
  • Hjelp andre Seaber-brukere
  • Kommunisér med, og se hvor dine venner er på tur
  • Spor båten og bli varslet om den flyttes (forutsetter Boatfinder).

En helt ny måte å øke tryggheten til sjøs.

Hvert år trenger tusenvis av båtfolk assistanse. Svært mange opplever havari til sjøs på grunn av mangel på drivstoff, motorstans eller tau i propellen. Det kan være vanskelig å se, eller få kontakt med andre båter. Seaber vil maksimere muligheten for å få hjelp, og minimere tiden før hjelpen kommer.

I denne videoen kan du se hvordan Seaber App kan være med å øke tryggheten til sjøs og bringe båtfolk nærmere hverandre.

Med Seaber App kan du raskt og enkelt be andre Seaber-brukere i nærheten om hjelp.

Kom igang!

KNBF ved Norske Sjø inngår samarbeid med Seaber AS for å styrke sitt bidrag til et tryggere båtliv. Satsingen skal gjøre det enklere å få hjelp til sjøs, og sikre kundenes verdier.

Vi mener samarbeidet med Seaber AS kan bidra til økt trygghet og sikring av verdier for alle som ferdes på sjøen eller eier en fritidsbåt, sier organisasjonsrådgiver Stig Hvide Smith.
Hvert år trenger tusenvis av båter assistanse. Nå har vi fått en løsning som gjør at andre båter kan komme raskere til unnsetning, og som kan redusere tyveri og skader, sier Hvide Smith.

KNBF-appen fra Seaber er gratis for alle Norske Sjøs forsikringskunder (gjelder ikke Boatfinder).

Unik løsning for å kunne få hjelp
Med KNBF sin Seaber app kan du ved hjelp av egen mobil eller nettbrett raskt og enkelt spørre andre båter om hjelp. Sender du forespørsel om hjelp vil båten din bli spesielt markert i sjøkartet til alle brukere, og båter i nærheten vil motta din forespørsel på sin mobile plattform.Du kan også følge med på venners og familiemedlemmers posisjon i sjøkartet når de tillater dette.

Seaber BoatfindeR

Seaber Boatfinder er en batteridrevet GPS-sporingsenhet for alle typer båter med standbytid på 2 år.

Prisen inkluderer 24 måneders abonnement.

Les mer og bestill Boatfinder her.

KNBF-appen skal gjøre det enklere å få hjelp til sjøs

Varsling skal redusere tyveri og skader
Den tilhørende sporingsenheten Boatfinder gjør at du kan til enhver tid se posisjonen til båten din, og du varsles hvis båten din flytter på seg når du selv ikke seiler.

– Varsling og mulighet til å følge båtens bevegelser bidrar til å ivareta verdiene til våre kunder. Vi vet også at gjenstander som er merket med at de er sikret med alarm eller sporing forebygger tyverier, sier Hvide Smith.

Markerer du båten din som savnet, vil den være synlig som savnet i kartet hos alle brukere. Sporingsenheten er batteridrevet og GPS-basert, og kan brukes i alle båt-typer.

Norske Sjøs fordelsprogram
Norske Sjøs forsikringskunder i Tryg tilbys:

  • Seaber Boatfinder til 2 495,- (normalpris 2 999,-)
  • Medlemmer med Seaber Boatfinder har ingen egenandel ved tyveri av båt forsikret gjennom Norske Sjø og Tryg.
  • Videre gis det 10% rabatt på tyveriforsikring.
Kjøp nå!