Tryg og Seaber inngår samarbeid for et tryggere sjøliv

"Varsling og mulighet til å følge båtens bevegelser bidrar til å ivareta verdiene til våre kunder"

– Samarbeidet vi har inngått med Seaber AS kan bidra til økt trygghet og sikring av verdier for alle som ferdes på sjøen eller eier en fritidsbåt, sier Produktsjef Fritidsbåt i Tryg Øyvind Stople.

Varsling og mulighet til å følge båtens bevegelser bidrar til å ivareta verdiene til våre kunder. Vi vet også at gjenstander som er merket med at de er sikret med alarm eller sporing forebygger tyverier.

Tryg Forsikring er Nordens nest største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Tryg har rundt 45.000 båtforsikringskunder i Norge.Seaber og Tryg har felles mål om et tryggere båtliv

- I Tryg Forsikring har vi en partner som ønsker det samme som Seaber, nemlig å bidra til et tryggere og enklere båtliv for alle som ferdes på sjøen.

Vi er glade for at vår nye tilnærming til å løse problemer for fritidsflåten blir godt mottatt. Sjøkartet gir også de som ikke har mulighet eller behov for å kjøpe dyre faste installasjoner til båten et brukervennlig alternativ, sier daglig leder i Seaber, Trond Erik Bognø.