Seaber + Sensar Marine

«SmartBoat One er kanskje lengst framme i verdennår det gjelder et eksternt system for overvåkning av båt. Vi jobber nå med en integrert applikasjonsløsning, slik at brukerne i løpet av kort tid kan fåtilgang til denne overvåkningen i Seaber-appen»

Sensar Marine og Seaber inngår samarbeid for ågjøre båtlivet enklere og tryggere ved hjelp av smartteknologi.

«Seaber-appen inneholder blant annet sjøkart, sosialefunksjoner, nabohjelp og integrasjon mot redningsskøytene. Over 20 000 norske båtfolklastet ned appen sommeren 2020. » forteller daglig leder i Seaber, Trond Erik Bognø.

«SmartBoat One er kanskje lengst framme i verdennår det gjelder et eksternt system for overvåkning av båt. Vi jobber nå med en integrert applikasjonsløsning, slik at brukerne i løpet av kort tid kan fåtilgang til denne overvåkningen i Seaber-appen» forteller CCO hos SensarMarine, Kelly Moulton.

«Det vil med andre ord bli mulig å integrere fleretyper sporingsenheter i Seaber-appen,
herunder Sensars SmartBoat One og Seaber Boatfinder. Dette vil gjøre at man kanfølge med på flere parametere i båten, som batteri og vanninntrengning.Seaber-appen kan også benyttes uten sporingsenhet. Dette er et ledd i vårvisjon om å gjøre livet på sjøen enklere, tryggere og mer sosialt, blant annetå benytte Seabers aktivitetsbaserte sosiale platform» forteller Bognø.

«Vi jobber mot samme mål og har de sammegrunnleggende verdiene. Vi er båtfolk som
jobber for et enklere, tryggere båtliv. Vi har en god dialog, og byggerhverandre opp» forteller Moulton.

Parteneser frem til videre samarbeid. «Dette er starten på et langsiktig samarbeidhvor vi vil
jobbe sammen for å sikre gode løsninger til båtfolket, samtidig som vi vil
øke felles kompetanse knyttet til teknologi og marked» forteller Bognøavslutningsvis.