Forsikringsfordeler for Seaber sine kunder

"Vi mener samarbeidet med Seaber AS kan bidra til økt trygghet og sikring av verdier for alle som ferdes på sjøen"

KNBF ved Norske Sjø forsikring inngår samarbeid med Seaber AS for å styrke sitt bidrag til et tryggere båtliv. Satsingen skal gjøre det enklere å få hjelp til sjøs, og sikre kundenes verdier.

– Vi mener samarbeidet med Seaber AS kan bidra til økt trygghet og sikring av verdier for alle som ferdes på sjøen eller eier en fritidsbåt, sier organisasjonsrådgiver Stig Hvide Smith.

Unik løsning for å kunne få hjelp
Med KNBF sin Seaber app kan du ved hjelp av egen mobil eller nettbrett raskt og enkelt spørre andre båter om hjelp. Sender du forespørsel om hjelp vil båten din bli spesielt markert i sjøkartet til alle brukere, og båter i nærheten vil motta din forespørsel på sin mobile plattform.

Du kan også følge med på venners og familiemedlemmers posisjon i sjøkartet når de tillater dette.

Varsling skal redusere tyveri og skader
Den tilhørende sporingsenheten Boatfinder gjør at du, til enhver tid, kan se posisjonen til båten din, og du varsles hvis båten din flytter på seg når du selv ikke seiler.

– Varsling og mulighet til å følge båtens bevegelser bidrar til å ivareta verdiene til våre kunder. Vi vet også at gjenstander som er merket med at de er sikret med alarm eller sporing forebygger tyverier, sier Hvide Smith.

Markerer du båten din som savnet vil den være synlig som savnet i kartet hos alle brukere. Sporingsenheten er batteridrevet og GPS-basert, og kan brukes i alle båt- typer.